Bio fejslifting ili zatezanje kože strujom – u čemu je prednost ovog revolucionarnog tretmana?

23.06.2021.

Bio fejslifting je potpuno siguran, efikasan, neinvazivan i nehirurški tretman zatezanja i skulpturisanja lica.

bio fejslifting

Skulpturisanje lica je tehnika koja koristi sigurnu mikrostruju sa električnom energijom za stimulisanje i jačanje mišićnog tkiva ispod kože, pomažući tvojoj koži da ponovo dobije onaj mladalački izgled. Može da podigne, izvaja i zateže bilo koji deo tvog lica i vrata.

Najbolje od svega je što je ovaj postupak neinvazivan i nema potrebe za oporavkom.

Na čemu se zasniva bio fejslifting?

Bio-ultimate lifting lica je nehirurška, neinvazivna kozmetička tehnika koja pruža niz estetskih blagodeti. Ovaj jedinstveni tretman koristi tehnologiju koja se naziva mikrostruja, pri čemu se nizak nivo električne energije nežno isporučuje u područje tvog lica kako bi se pokrenule povoljne hemijske reakcije na celularnom nivou kože, slično kao i sopstvena prirodna električna struja u telu.

Bio tehnologija za podizanje lica koristi mikrostruje za stimulisanje ćelija i ponovno obrazovanje mišića. Bio lifting, dakle, tonira tvoje mišiće i omekšava bore. Tretman je neabrazivan.

Podsećamo te, operativnim zahvatom u cilju fejsliftinga mišići i koža se seku i istežu uzrokujući ožiljke. U roku od nekoliko godina nakon hirurškog podizanja, mišići i koža će ponovo početi da propadaju.

Da li ovaj tretman mikrostrujom boli?

Mikrostrujni tretmani za lice su bezbolni i opuštajući, tako da nemaš nikakvih razloga za brigu.

bio fejslifting slike

Koliko tretmana mi je potrebno?

Budući da „re-edukuješ“ mišićno tkivo, presudno je da dobiješ seriju tretmana kako bi rezultati dostigli maksimalan potencijal.

Većini će biti potrebno 10-12 tretmana da bi postigli potpuni fejslifting. Nakon ove serije tretmana, preporučuje se program održavanja kako bi se održali rezultati u kojima uživaš.

Osobama sa većim efektima starenja, kao što su jako opuštanje vrata i duboki nabori, možda će biti potrebno do 15 sesija.

Preporučujemo najmanje 2 sesije prvih 1-2 nedelje, a zatim jednu nedeljno nakon toga.

Koliko bio fejslifting postupak traje?

Sam postupak traje približno jedan sat.

Ko nije kandidat za ovaj tretman?

Ako si trudna, imala si operaciju srca u poslednjih godinu dana, imaš pejsmejker ili epilepsiju, ne bi trebalo da imaš mikrostrujne tretmane.

zatezanje kože strujom

Koje su prednosti bio fejsliftinga?

Ako se pitaš zašto treba da se odlučiš baš za bio fejslifting, onda pogledaj kakve sve prednosti ovaj tretman nosi sa sobom:

 • Piling kože
 • Dublje prodiranje proizvoda za negu kože
 • Pojačava proizvodnju prirodnog kolgena i elastina
 • Smanjuje štetu uzrokovanu suncem
 • Umanjuje izgled finih linija, nabora i bora
 • Tonira mišiće lica i vrata
 • Vidno smanjuje podbulost, učvršćuje i tonira kožu
 • Smanjuje primetne ožiljke i promene boje pigmenta
 • Poboljšava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu
 • Podmlađuje i daje koži mladalački sjaj
 • Hidrira i revitalizuje kožu, pružajući joj mekši i glađi osećaj.

Klinička ispitivanja su dokazala da Bio-ultimate lifting lica može povećati prirodnu proizvodnju kolagena na koži za 14%, povećati elastin za 48% i povećati cirkulaciju krvi za 38% u prvih 20 dana nakon postupka.

Istraživanje je takođe otkrilo da Bio-ultimate lifting lica povećava prirodnu proizvodnju aminokiselina i ATP-a u telu koji igraju glavnu ulogu u zdravlju ćelija i ubrzavaju obnavljanje ćelija. Tehnika je takođe uspešna u lečenju različitih medicinskih stanja.

bio fejslifting cena

Koliko košta bio fejslifting?

Ono što je jako važno jeste da, kao i u slučaju bilo kog drugog tretmana, poveriš svoje lice i telo proverenom stručnjaku.

Tretman bio fejslifting je relativno nov na našim prostorima i cena varira zavisno od salona, pa tako se može kretati u rasponu od nekoliko desetina pa sve do 200-350 € po sesiji.

Naravno, na cenu utiče kvalitet samog aparata koji se koristi u ove svrhe, kao i veličina tretiranog područja (celo lice, deo lica, vrat itd.).