Holivudski tretman lica – očisti kožu i zablistaj kao na crvenom tepihu 🌟

01.05.2020.

Holivudski tretman lica je procedura koja tvoju kožu može učiniti lepšom, sjajnijom i znatno zategnutijom. Sam naziv procedure ti nameće i pitanje "Hoću li izgledati poput diva sa crvenog tepiha?" 🎬

Holivudske zvezde uvek mame uzdahe i ostavljaju sve oko sebe opčinjene njihovim izgledom. Holivud i crveni tepih su oduvek bili sinonimi za glamur. Osim besprekornih toaleta i frizura, poznate lepotice se uvek mogu pohvaliti i svojim besprekornim licem. Način na koji to postižu znatno doprinosi ekskluzivnosti njihovog izgleda.

Međutim, taj način je dugo bio tajna ili je bar delovao nedostižno. Sve do sada.

holivudski tretman lica

Poznate ličnosti širom sveta, kao što su Madona ili Kim Kardašijan, priznale su da su za njihov savršen izgled zaslužni određeni tretmani. A onaj za koji se najčešće odlučuju jeste tzv. "Karbon piling", u svetu poznatiji kao "Hollywood Peel" ili Holivudski piling.

Holivudski tretman lica je zapravo laserski tretman ugljenikom, koji se pokazao kao izuzetno efikasan i ubrzo zaradio mesto jednog od najpoznatijih tretmana u svetu. Ako su se one ličnosti za čije mogućnosti gotovo da ne postoje granice odlučile za ovaj tretman, to govori i više nego u prilog njegovoj efikasnosti.

Da li i tebi može pomoći holivudski tretman i da li ćeš biti u rangu sa najvećim zvezdama kada je koža lica u pitanju? Danas odgovaramo na ova i mnoga druga pitanja samo za tebe.

Šta je holivudski tretman lica?

Holivudski tretman lica je posebno specijalizovana procedura koja služi da se koža očisti od svih toksina i nečistoća. To je neinvazivan postupak koji pomaže i kod podmlađivanja kože (posebno one oštećene).

Ovim postupkom se efikasno ubijaju bakterije u porama, smanjuju se proširene pore, a koža postaje čvršća i lepša. Dakle, karbonski piling funkcioniše tako što uklanja sve nečistoće sa tvoje kože, kao i mrtve ćelije.

karbonski piling lica

Često nismo ni svesni koliko se negativnih uticaja nalazi oko nas, a sve to utiče i na našu kožu:

  • prašina sa ulica
  • zagušljivi prostori
  • različiti make-up proizvodi
  • štetno UV zračenje
  • ali i nedovoljna hidratacija narušavaju kvalitet i izgled tvog lica.

Trudiš se da nadomestiš manjak hidratacije, da što temeljnije ukloniš šminku, koristiš sve te skupe i kvalitetne preparate, posećuješ dermatologa i slično. Ali rezultati izostaju? 😕

Često se dešava da i ove stavke ne doprinose dovoljno da tvoje lice povrati izgubljeni sjaj i elastičnost. Upravo tada ti holivudski tretman lica može pomoći i rešiti sve probleme.

Da li je holivudski tretman lica ono što mi treba?

Ako se pitaš kome je namenjen ovaj piling, odgovor će te obradovati. Holivudski tretman lica je nežan postupak i može da se primenjuje bez obzira na tvoj tip kože. Čak i ukoliko tvoja koža spada u osetljivije tipove, ne moraš da se brineš, jer je holivudski tretman osmišljen tako da bude apsolutno bezbedan za sve tipove kože.

Karbon piling je namenjen svim ženama, ali i muškarcima, a posebno se preporučuje osobama koje žive u velikim gradovima, gde su izložene mnogim štetnim uticajima iz okruženja, kao i osobama koje puše.

holivudski tretman slike

Osim toga, holivudski tretman je namenjen i dehidriranoj koži, kao i koži skonoj aknama i bubuljicama. Ako se često šminkaš i koristiš preveliku količinu šminke, verovatno se trudiš da je posle napornog dana ukloniš u potpunosti. Međutim, iako ti se čini da ti je koža savršeno čista, varaš se. Treba da znaš da to nije moguće i da naša koža prirodno upija sve što se na njoj nalazi, kako hidratantne kreme, tako i svu dekorativnu kozmetiku koju svakodnevno koristimo.

Dakle, ova procedura daje fenomenalne rezultate kod svih žena, bez obzira na starost. Smanjuje fleke, povećava tonus kože, utiče na ožiljke od akni i fine linije, a koža nakon njega izgleda mlađe i popunjeno. 🙂

Kako se izvodi holivudski tretman lica?

Karbon ili Holivudski piling je tretman koji se odvija u dva koraka:

1️⃣ Na lice se nanosi specijalan prirodni karbon losion i sačeka se da se potpuno osuši. Prirodni ugalj iz karbon losiona brzo upije višak masnoće, nečistoće, toksine i mrtve ćelije iz pora, izvlačeći ih na površinu.

2️⃣ Zatim se laserom tretira lice po posebnom protokolu, gde lasersku energiju upija tamna boja karbona i na taj način bukvalno čisti kožu. Nakon tretmana koža će ti zaista sijati, jer uklanjajući laserskim zrakom masku sa kože, sa njom se uklanjaju i sve dostupne nečistoće koje je ona vezala iz kože.

holivudski piling

Procedura traje 30 minuta.

Holivudski piling se preporučuje osobama koje imaju masnu kožu, mitesere, akne, proširene pore i umornu, neujednačenu boju tena. Ciljano usmerena laserska energija blago zagreva kožu i steriliše je, uklanjajući iz nje bakterije koje su uzročnik akni.

Šta posle tretmana?

Nakon obavljenog pilinga tvoja koža lica ponovo "oživljava" i omogućuješ joj da se oporavi od svih nečistoća koje su je sprečavale da diše i zasija u punom sjaju. 💆‍♀️

holivudski tretman lica slike

Posle tretmana nema nikakvih nuspojava, osim jedva primetnog crvenila koje će nestati kroz pola sata od obavljenog pilinga. A s obzirom na to da i sam tretman traje 30 minuta, neće ti predstavljati nikakvu veliku obavezu. Dakle, oporavka nema, odmah se možeš vratiti svojim aktivnostima.

Još jedna od velikih prednosti Karbon pilinga je i to što je u potpunosti bezbolan, tako da je sam tretman apsolutno komforan i prijatan za pacijenta. Doktori obično preporučuju 1 tretman mesečno za čišćenje i održavanje blistavog sjaja lica.

Šta možeš da očekuješ od holivudskog tretmana lica?

Već nakon jednog tretmana primetićeš neverovatne efekte:

✅ Koža je glatka i nežna

✅ Zategnutost je vraćena

✅ Izuzetan sjaj

✅ Mladalački izgled

✅ Uklonjene su sve nečistoće

holivudski tretman lica cena

Zahvaljujući ovom instant efektu i brzoj proceduri, mnoge dame se odlučuju za Holivudski tretman lica pre nekog važnog događaja. On vraća prirodni izgled tvom licu tako da ti šminka više neće biti potrebna. To je ujedno još jedan od razloga zašto je ovo trenutno najpoznatiji laserski piling u svetu.

Holivudski tretman lica - cena

Uverili smo se da holivudska tajna više nije skrivena i rezervisana samo za planetarno popularne ličnosti, već svako može da obezbedi svojoj koži vrhunski tretman i omogući joj da se prikaže u najlepšem svetlu.

Cene ovog izuzetno efikasnog tretmana je prava sitnica u odnosu na sve benefite koje dobija tvoja koža. Međutim, u zavisnosti od ordinacije i doktora, cena holivudskog tretmana varira i kreće se od  2.000 do 6.000 dinara.